Ujerat Termal CASTERA-VERDUZAN ofrojne rimineralizim natyral, me veti sheruese dhe qetesuese, shkencerisht te provuara per trajtimin e problemeve te gojes.

  • Alkalinitet oral:  Mbron dhembet dhe gingivat nga sulmet acide.
  • I pasur me kripera dhe elemente minerale

 

  1. BUCCOTHERM®  Paste  per zbardhjen e dhembeve; 75 ml

Ndihmon ne rikthimin e dhembeve te bardhe natyral, pa demtuar smaltin e dhembeve.

Permban: Bikarbonat, Silic, Propolis, Fluor (1100 ppm).

Nuk permban: Paraben, alkol, ngjyrues artificial  dhe aroma. Vetem per te rriturit, perdorim ditor.

Cmimi:700

Blini Online

 

2. BUCCOTHERM®  Paste dhembesh per gingiva te ndjeshme 75 ml

Ndihmon ne reduktimin e hemorragjise dhe ndjeshmerise se gingivave.

Nuk permban: Fluor, paraben, alkol, ngjyrues artificial dhe aromaVetem per te rriturit, perdorim ditor

Cmimi: 700

Blini Online

 

3. BUCCOTHERM®  Paste dhembesh kunder kariesit;  75 ml

Permban: Fluor 1100 ppm. Nuk permban: Paraben, alkol, ngjyrues artificial artificial dhe aroma.

Jep nje ndjeshmeri te thelle freskie te vazhdueshme. Vetem per te rriturit, perdorim ditor.

Cmimi: 700

Blini Online

 

4. BUCCOTHERM®  Paste dhembesh kunder kariesit 2-6 vjeç; 50 ml me shije Pjeshke/Luleshtrydhe/Mango

Per femije, me perqendrim te larte te ujerave termal Castera-Verduzan, ndihmojne ne heqjen e pllakave dentare dhe parandalimin e kariesitNuk permbajne: paraben, alkol, saharine, ngjyrues artificial

Cmimi: 500

Blini Online

 

5. BUCCOTHERM® Junior,   7-12 vjeç; 50 ml me shije mente

Cmimi: 500

Blini Online